G&G International gaat 30 funderingen bouwen voor een Europees windmolenpark. De Duitse groepen EWE en ENOVA hebben een order geplaatst bij G&G International in Willebroek ter waarde van 55 miljoen euro voor de constructie voor Riffgat, een nieuw offshore windmolenpark dichtbij het Duitse Borkum. G&G International zal 30 gigantische fundamenten leveren voor de offshore windturbines tussen mei en juli 2012. Het is de grootste order die G&G ooit in opdracht heeft gekregen en staat symbool voor de doorbraak in de nieuwe energie markt. Dit project zal zorgen voor minstens 25 extra banen en het bedrijf is zich aan het voorbereiden op verdere groei.

Tegen de zomer van 2013 zal de Duitse energieleverancier EWE en projectontwikkelaar ENOVA 100.000 huishoudens voorzien van groene stroom, geproduceerd door 30 windmolens nabij Borkum. De totale waarde van dit project bedraagt 400 miljoen euro. THORMARINE levert voor deze windmolens alle waterdichte luiken.